Зустрічаємо гостей. Оформлення страв / Уклад. Шпаковська Т. Л. (1991) [djvu]Мова: українська Опис:Кожна страва, якою б смачною вона не була, стає ще апетитнішою, якщо її красиво подати. Тут мас значення і посуд, і оформлення страви. Для оздоблення страв використовують зелень пряних трав, овочі, фрукти, варені яйця тощо. Хочемо застерегти, що зловживання кількістю оздоб призводить до протилежного ефекту і свідчить про несмак господині.Автор: Укладач: Шпаковська Тамара Лазарівна Фото: Хмари Віктора Павловича Місце видання: Київ Видавництво: Мистецтво Формат: djvu Кількість сторінок: 8 Джерело: Інтернет Особиста оцінка: 8 - мені сподобалося
Ви не можете створювати нові теми на форумі Ви не можете відповідати в темах на форумі Ви не можете редагувати свої повідомлення на форумі Ви не можете видаляти свої повідомлення на форумі Ви не можете голосувати в опитуваннях на форумі Ви не можете прикріплювати файли Ви не можете завантажувати файли
!УВАГА!
Сайт не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що надсилають та публікують на форумі наші читачі. Якщо ви є правовласником будь-якого представленого матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього були в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно приберемо його. Файли для обміну на трекері надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не завантажувати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!