Стань одним з нас!
 

Anonymous

Зустрічаємо гостей. Оформлення страв / Уклад. Шпаковська Т. Л. (1991) [djvu] Мова: українська
Опис:Кожна страва, якою б смачною вона не була, стає ще апетитнішою, якщо її красиво подати. Тут мас значення і посуд, і оформлення страви. Для оздоблення страв використовують зелень пряних трав, овочі, фрукти, варені яйця тощо. Хочемо застерегти, що зловживання кількістю оздоб призводить до протилежного ефекту і свідчить про несмак господині.Автор: Укладач: Шпаковська Тамара Лазарівна
Фото: Хмари Віктора Павловича
Місце видання: Київ
Видавництво: Мистецтво
Формат: djvu
Кількість сторінок: 8
Джерело: Інтернет
Особиста оцінка: 8 - мені сподобалося
Показати повідомлення:    

Поточний час: 28-Кві 18:34

Часовий пояс: UTC + 3


Ви не можете створювати нові теми на форумі
Ви не можете відповідати в темах на форумі
Ви не можете редагувати свої повідомлення на форумі
Ви не можете видаляти свої повідомлення на форумі
Ви не можете голосувати в опитуваннях на форумі
Ви не можете прикріплювати файли
Ви не можете завантажувати файли