Стань одним з нас!
 

Anonymous

О. І. Здобнов. Страви народів світу [Книга 1] (1994) [pdf] Мова: українська
Опис:Наведено найпоширеніші страви національних кухонь ряду країн світу— англійської, болгарської, єврейської, італійської, китайської, німецької, польської, румунської, угорської, чеської та словацької.
Кожна кухня містить рецептури холодних страв і закусок, супів, соусів, страв з овочів, риби, м’яса, яєць, молочних продуктів, борошна, круп, а також солодких страв.
Розглянуто властиві кожній національній кухні поєднання продуктів, методи і способи обробки їх.
Рецептури розраховані переважно на вихід 1000 г.
Книга призначена для широкого кола читачів. Може бути корисною кулінарам та учням професійно-технічних училищ, де готують фахівців для системи громадського харчування.

Зміст

Передмова…3
Англійська кухня…5
Холодні закуски…6
Супи...8
Соуси...10
Страви з риби ...11
Страви з м’яса ...13
Солодкі страви…17
Болгарська кухня…19
Холодні страви і закуски…20
Супи ...25
Соуси ...29
Овочеві страви ...31
Страви з риби ...36
Страви з м’яса…39
Страви з яєць і молочних
продуктів...45
Страви з борошна і круп…47
Солодкі страви…49
Єврейська кухня ...52
Холодні закуски…53
Супи...58
Страви з овочів і картоплі…65
Страви з риби ...73
Страви з м’яса…80
Страви з сиру і яєць…84
Страви з борошна і круп…87
Солодкі страви…90
Італійська кухня…95
Холодні й гарячі закуски…96
Супи...99
Соуси...102
Страви з овочів ...104
Страви з риби ...105
Страви з м’яса…107
Страви з яєць ...111
Страви з макаронів і круп…112
Солодкі страви…114
Китайська кухня…115
Холодні страви і закуски…117
Супи…130
Овочеві страви…135
Страви з риби…144
Страви з м’яса…150
Страви з яєць…159
Страви з борошна…160
Солодкі страви…164
Німецька кухня…166
Холодні страви і закуски…167
Супи…171
Соуси…175
Овочеві страви…178
Страви з риби…179
Страви з м’яса…181
Страви з яєць…187
Страви з борошна…188
Солодкі страви…188
Польська кухня…193
Холодні страви і закуски…194
Супи…198
Соуси…202
Овочеві страви…203
Страви з риби…205
Страви з м’яса…207
Страви з яєць…212
Страви з борошна і круп…213
Солодкі страви…216
Румунська кухня…220
Холодні страви і закуски…221
Супи…224
Соуси…229
Овочеві страви…231
Страви з риби…235
Страви з м’яса…237
Страви з яєць і молочних продуктів…241
Страви з борошна і круп…242
Солодкі страви…245
Угорська кухня…247
Холодні страви і закуски…248
Супи…252
Соуси…257
Овочеві страви…259
Страви з риби…264
Страви з м’яса…267
Страви з яєць…274
Страви з борошна…275
Солодкі страви…276
Чеська і словацька кухня…278
Холодні страви і закуски…279
Супи…282
Соуси…286
Овочеві страви…287
Страви з риби…290
Страви з м’яса…293
Страви з яєць…300
Страви з борошна…301
Солодкі страви…303
Додатки…307
Автор: Здобнов Олексій Іванович
Місце видання: Київ
Видавництво: Вища школа
Формат: pdf
Кількість сторінок: 311
Джерело: rutracker: скан - TTT22; обробка, букмарки - centavr 010
Особиста оцінка: 8 - мені сподобалося
Показати повідомлення:    

Поточний час: 13-Тра 04:40

Часовий пояс: UTC + 3


Ви не можете створювати нові теми на форумі
Ви не можете відповідати в темах на форумі
Ви не можете редагувати свої повідомлення на форумі
Ви не можете видаляти свої повідомлення на форумі
Ви не можете голосувати в опитуваннях на форумі
Ви не можете прикріплювати файли
Ви не можете завантажувати файли