Ви використовуєте застарілий браузер. Сайт може відображатися некоректно.
|
|
Найкращий сищик (Сезон 1) (2021) WEB-DL 720p
Жанр: детектив Країна: Україна, StarLightMedia, Vaverka Production Режисер: Олександр Кірієнко Актори: Мітя Рибалевський, Назар Задніпровський Сюжет: Філер охоронної фірми Іван Підіпригора втомився від рутини великого міста і вирішив переїхати на хутір на Полтавщині. Однак спокійне життя явно не для нашого головного героя, і Івана вабить жага пригод. Підіпригора стає приватним детективом і починає відкривати для себе темні сторони життя на вигляд тихого і непривабливого хутора. За допомогою гострого розуму, дедукції і спостережливості Іван починає розкривати злочини один за одним. Тривалість: серія 00:47:25 (цілком серій: 1 з 8) Якість: WEB-DL Озвучення: оригінал Відео: H.264 1280х720 2900Kbps Аудіо: AAC 2.0ch 128Kbps Запис: sergiyko Створено спеціально для Mazepa Torrent. Не переносити цей матеріал на інші ресурси без погодження з автором релізу.Перелік серій:01 Підіпригора розслідує пограбування банку
|
Доволі непоганий серіал, наш рідний Шерлок Голмс
|
Поки немає такої інформації це була пілотна серія тільки. І більше серій не виходило
|
Це так потрібно приховувати інфо про озвучення без обов'язкової української або реліз з іноземною мовою російською?
|
sergiyko
Додано: 03-Лют-2021 23:56
(після 30 хвилин)
У вас претензії? Йдіть до телеканалів і трахайте їм мозок. Я не буду сидіти годинами, рахувати відсотки слів рідною та іншими мовами. Я взагалі не дивлюсь те що пишу чи зводжу. Переважна більшість часу говорять українською, значить озвучення оригінал. Для мене питання закрите.
|
Harbour
Додано: 06-Сер-2022 16:52
(після 1 рік 6 місяців)
Поточний час: 06-Гру 21:24
Часовий пояс: UTC + 3
Ви не можете створювати нові теми на форумі Ви не можете відповідати в темах на форумі Ви не можете редагувати свої повідомлення на форумі Ви не можете видаляти свої повідомлення на форумі Ви не можете голосувати в опитуваннях на форумі Ви не можете прикріплювати файли Ви не можете завантажувати файли
|
|
!УВАГА!
Сайт не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що надсилають та публікують на форумі наші читачі. Якщо ви є правовласником будь-якого представленого матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього були в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно приберемо його. Файли для обміну на трекері надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не завантажувати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!