Стань одним з нас!
 

Anonymous

Янчева М.О. та ін.
Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів
м'ясних посічених заморожених
із використанням емульсійних систем (2015) [PDF]
Мова: українська
Опис:У монографії теоретично та практично обґрунтувано доцільність використання емульсійних систем у технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених.
Дослідження рекомендоване науковим робітникам, аспірантам, студентам та може бути корисним широкому загалу фахівців м’ясопереробної галузі та ресторанного господарства.
Автор: Марина Янчева, Олена Дроменко, Ольга Гринченко, Володимир Потапов, Людмила Крайнюк
Місце видання: Харків
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Формат: PDF
Кількість сторінок: 178
Джерело: інтернет
Особиста оцінка: 0 - не читав
Показати повідомлення:    

Поточний час: 28-Кві 08:12

Часовий пояс: UTC + 3


Ви не можете створювати нові теми на форумі
Ви не можете відповідати в темах на форумі
Ви не можете редагувати свої повідомлення на форумі
Ви не можете видаляти свої повідомлення на форумі
Ви не можете голосувати в опитуваннях на форумі
Ви не можете прикріплювати файли
Ви не можете завантажувати файли