Автор |
Повідомлення |
Vit22 ®
Стаж: 1 рік 2 місяців Повідомлень: 27

|
Врятувати рядового Раяна / Врятування рядового Раяна / Saving Private Ryan (1998) BDRip-AV
Жанр: екшн, драма, воєнний Випущено: DreamWorks SKG, Paramount Pictures, Amblin Entertainment Режисер: Стівен Спілберґ / Steven Spielberg В ролях: Том Генкс / Tom Hanks, Том Сайзмoр / Tom Sizemore, Едвард Бернс / Edward Burns, Баррі Пеппер / Barry Pepper, Адам Ґолдберґ / Adam Goldberg, Він Дізель / Vin Diesel, Джованні Рібізі / Giovanni Ribisi, Джеремі Девіс / Jeremy Davies, Мет Деймон / Matt Damon, Тед Дансон / Ted Danson Сюжет: Ви побачите війну очима американських солдатів, які здійснили висадку в Нормандії в так званий "День Д", що назавжди увійшов до літопису Другої Світової війни. Капітан Джон Міллер отримує важке завдання. Разом із загоном з восьми чоловік Міллер повинен відправитися в тил ворога на пошуки рядового Джеймса Райана, три рідних брати якого, майже одночасно загинули на полях битв. Командування прийняло рішення демобілізувати Райана і відправити його на батьківщину до безутішної матері. Але для того, щоб знайти і врятувати солдата, крихітному загону доведеться пройти через всі кола пекла. Тривалість: 02:48:21 Якість відео: BDRip Озвучення: дубльоване Відео: кодек: H.264 розмір кадру: 1024х552 бітрейт: 2600 кб/с Аудіо: мова: українська переклад: професійний дубльований кодек: AC3 2.0 (стерео) бітрейт: 192 кб/с Аудіо # 2: мова: українська переклад: багатоголосий закадровий кодек: AC3 2.0 бітрейт: 192 кб/с Аудіо # 3: мова: українська переклад: багатоголосий закадровий кодек: AC3 2.0 бітрейт: 192 кб/с Аудіо # 4: мова: англійська переклад: оригінал кодек: AC3 5.1 бітрейт: 448 кб/с Cубтитри: українські
Востаннє змінено Vit22 (2021-12-18 12:52); всього редагувань: 1
|
|
staf777
Стаж: 2 років 2 місяців Повідомлень: 3613

|
17-Гру-2021 21:52
(після 11 хвилин)
Аудіо: мова: українська переклад: професійний дубльований кодек: AC3 2.0 (стерео) бітрейт: 192 кб/с Cубтитри: українські там три доріжки https://toloka.to/t101780 і на майбутнє прошу не чіпляти мої релізи з Толоки - бо всі мої релізи по тихеньку буду переносити сюди
|
|
Vit22 ®
Стаж: 1 рік 2 місяців Повідомлень: 27

|
18-Гру-2021 12:51
(після 14 годин)
3132Аудіо: мова: українська переклад: професійний дубльований кодек: AC3 2.0 (стерео) бітрейт: 192 кб/с Cубтитри: українські там три доріжки https://toloka.to/t101780і на майбутнє прошу не чіпляти мої релізи з Толоки - бо всі мої релізи по тихеньку буду переносити сюди Ок, не буду
|
|
Поточний час: 05-Лют 13:36
Часовий пояс: UTC + 2
Ви не можете створювати нові теми на форумі Ви не можете відповідати в темах на форумі Ви не можете редагувати свої повідомлення на форумі Ви не можете голосувати в опитуваннях на форумі Ви не можете прикріплювати файли Ви не можете завантажувати файли
|
|
!УВАГА!
Сайт не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що надсилають та публікують на форумі наші читачі. Якщо ви є правовласником будь-якого представленого матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього були в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно приберемо його. Файли для обміну на трекері надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не завантажувати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!