Ви використовуєте застарілий браузер. Сайт може відображатися некоректно.
|
|
Цікаво, як на порталі генериться розмітка тексту сюжету? Коли переглядаєш у мобільному бравзері (в мене Firefox під Android) то в одних релізах шрифт читабельного розміру, а в інших — дрібний:До речі, що дуже приємно, то на форумі тут верстка чудово адаптована під мобільні пристрої — шрифт читабельний, картинки масштабуються, сторінка «гумова» без горизонтального прокручування на відміну від спам квазіукраїнського трекера, з якого майже всі ми прийшли сюди
|
sergiyko
Додано: 25-Лип-2021 21:49
(після 57 хвилин)
Це мабуть на фаєрфоксі, бо на хромі все погано. Нічого не видно, треба збільшувати.
|
Tyrust
Додано: 04-Тра-2022 19:56
(після 9 місяців 9 днів)
Маю особистий досвід. Якщо хтось хоче переглядати релізи трекера на смартфоні, краще користуватись Фаєрфокс. Перший скрін це Опера та Хром, другий Фаєрфокс:
|
AndreyIP8
Додано: 03-Кві-2023 12:41
(після 10 місяців 29 днів)
7262Маю особистий досвід. Якщо хтось хоче переглядати релізи трекера на смартфоні, краще користуватись Фаєрфокс. Перший скрін це Опера та Хром, другий Фаєрфокс:
А чього не зробити адаптивну версию сайту?
|
Андрій
Додано: 03-Кві-2023 13:55
(після 1 година 13 хвилин)
Тому що немає у нас такого спеціаліста.
|
AndreyIP8
Додано: 04-Кві-2023 12:03
(після 22 годин)
91213Тому що немає у нас такого спеціаліста. Я звісно не супер дупер спеціаліст но досвіт маю. Якщо дозволите можу спробовати адаптувати!
|
Поточний час: 30-Лис 08:13
Часовий пояс: UTC + 3
Ви не можете створювати нові теми на форумі Ви не можете відповідати в темах на форумі Ви не можете редагувати свої повідомлення на форумі Ви не можете видаляти свої повідомлення на форумі Ви не можете голосувати в опитуваннях на форумі Ви не можете прикріплювати файли Ви не можете завантажувати файли
|
|
!УВАГА!
Сайт не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що надсилають та публікують на форумі наші читачі. Якщо ви є правовласником будь-якого представленого матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього були в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно приберемо його. Файли для обміну на трекері надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не завантажувати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!