Чи з'явиться розділ для україномовних аудіокниг?
|
sergiyko
Додано: 05-Тра-2021 18:30
(після 1 година 36 хвилин)
Коли з'являться релізери, можливо і розділи будуть. Викладайте куди підходить приблизно. Адмін створив розділи за такими ж проханнями футболу, музики. Казали що будуть релізити, в результаті пусто.
|
bohdanrud
Додано: 07-Тра-2021 12:08
(після 1 день 17 годин)
1568Коли з'являться релізери, можливо і розділи будуть. Викладайте куди підходить приблизно. Адмін створив розділи за такими ж проханнями футболу, музики. Казали що будуть релізити, в результаті пусто. Наразі виклав у розділ Soundtracks, Musicles.
|
bohdanrud
Додано: 07-Тра-2021 16:23
(після 37 хвилин)
Knigolub
Додано: 22-Лип-2021 15:49
(після 2 місяців 14 днів)
Доброго дня шановні! Я готовий бути релізерами аудіокниг, але мені потрібна (і не тільки) покрокова інструкція або якийсь шаблон для створення і публікації релізів.
|
Андрій
Додано: 22-Лип-2021 17:06
(після 1 година 16 хвилин)
Knigolub, принцип створення релізів тут - https://mazepa.to/viewtopic.php?t=330 Приклад шаблону -[font="Tahoma"][size=20][b][color=blue]Кузьменко Андрій - Я, Паштєт і Армія - (2014) [AAC] - [color=#996600]Аудіокнига[/color][/color][/b][/size][/font] [hr] [img=right]https://i114.fastpic.ru/big/2021/0511/41/622770b654d74939272ec3d975848841.jpg[/img][/align] [b]Мова:[/b] українська [b]Примітка:[/b][color=red] Присутня ненормативна лексика[/color] [hr] [align=justify][b]Опис:[/b][i] Ця книжка - виключно чоловіча п'єса з використанням характерної військової риторики, написана відомим українським співаком Андрієм Кузьменком. Книга "Я, Паштєт і Армія" - розповідь про армійського друга Кузьми Паштєта (Сергія Павлова), який потрапив в армію через проблеми з деканом в університеті, де Сергій був кандидатом біологічних наук. Книга проникнута армійськими буднями та гумором, який підійме настрій кожному. [/i][/align] [b]Озвучено:[/b] Кузьменко Андрій [hr] [b]Кодек звуку:[/b] AAC [b]Формат:[/b] m4a [b]Бітрейт:[/b] 64 kb/s [b]Кількість каналів:[/b] 2 [b]Частота дискретизації:[/b] 44.1 kHz [hr] [b]Тривалість (загальна):[/b] 05:05:32 [hr] [spoiler="Коротка інформація про автора"] [/spoiler] Кузьменко Андрій - Я, Паштєт і Армія - (2014) [AAC] - Аудіокнига-
Мова: українська Примітка: Присутня ненормативна лексика-Опис: Ця книжка - виключно чоловіча п'єса з використанням характерної військової риторики, написана відомим українським співаком Андрієм Кузьменком. Книга "Я, Паштєт і Армія" - розповідь про армійського друга Кузьми Паштєта (Сергія Павлова), який потрапив в армію через проблеми з деканом в університеті, де Сергій був кандидатом біологічних наук. Книга проникнута армійськими буднями та гумором, який підійме настрій кожному. Озвучено: Кузьменко Андрій -Кодек звуку: AAC Формат: m4a Бітрейт: 64 kb/s Кількість каналів: 2 Частота дискретизації: 44.1 kHz -Тривалість (загальна): 05:05:32 -Коротка інформація про автора
|
SoddyDrew
Додано: 31-Сер-2021 08:11
(після 1 місяць 8 днів)
До речі, шановні, щось не можу вже тижня два завантажити ці книжки Кузьми. Роздайте, будь ласка, хто має реліз. В мене швидко пройде, двох, мабуть хвильок вистачить)
|
2281До речі, шановні, щось не можу вже тижня два завантажити ці книжки Кузьми. Роздайте, будь ласка, хто має реліз. В мене швидко пройде, двох, мабуть хвильок вистачить) Поставив на завантаження, якщо лічерів більше, шанс вивантижати підвищується. В мене пішло скачування.
|
Поточний час: 30-Лис 06:57
Часовий пояс: UTC + 3
Ви не можете створювати нові теми на форумі Ви не можете відповідати в темах на форумі Ви не можете редагувати свої повідомлення на форумі Ви не можете видаляти свої повідомлення на форумі Ви не можете голосувати в опитуваннях на форумі Ви не можете прикріплювати файли Ви не можете завантажувати файли
|
|