Ви використовуєте застарілий браузер. Сайт може відображатися некоректно.
|
|
Молодята / Just Married (2003) BDRip Ukr | sub Eng
Жанр: комедія Країна: США / Німеччина
Кіностудія / кінокомпанія: Twentieth Century-Fox Режисер: Шон Леві Актори: Ештон Катчер , Британі Мерфі , Крістіан Кейн , Девід Москоу, Монет Мазур Сюжет:Том, ведучий місцевої радіостанції, граючи на пляжі в американський футбол, несподівано влучає м'ячем у випадкову жертву, якою виявляється Сара. Після її падіння на пляжний пісок між героями відбувається тривалий обмін вибаченнями, а вже через декілька тижнів Том і Сара життя один без одного уявити не можуть, про що і розповідають своїм батькам. Тоді як сім'я Тома нічим особливим похвалитися не може, сім'я Сари є дуже впливовою, і їй належить ряд промислових об'єктів і спортивних команд в штаті. Після деякої опозиції з боку батька Сари закоханій парі все ж дається добро. Після чого Тому не залишається нічого іншого, як замовити квитки на поїздку в Європу, де молодята і збираються провести медовий місяць.Тривалість: 01:34:46 Якість: BDRip Відео: кодек: XviD розмір кадру: 704x384 бітрейт: ~1804 кб/с Аудіо: мова: українська переклад: багатоголосий закадровий кодек: AC3 5.1 бітрейт: 384 кб/с Джерело озвучення:
Субтитри: мова: англійська тип: програмні (м'які) формат: *.srtДжерело:
&
Особиста оцінка: 8 - мені сподобалося
|
Поточний час: 11-Гру 15:27
Часовий пояс: UTC + 3
Ви не можете створювати нові теми на форумі Ви не можете відповідати в темах на форумі Ви не можете редагувати свої повідомлення на форумі Ви не можете видаляти свої повідомлення на форумі Ви не можете голосувати в опитуваннях на форумі Ви не можете прикріплювати файли Ви не можете завантажувати файли
|
|
!УВАГА!
Сайт не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що надсилають та публікують на форумі наші читачі. Якщо ви є правовласником будь-якого представленого матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього були в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно приберемо його. Файли для обміну на трекері надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не завантажувати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!