Hoetzendorf ®
Стаж: 2 років 5 місяців Повідомлень: 217 Звідки: нізвідки (соліпсизм тобі відомий?)

|
Ханебадо! (Бадмінтон Ханесакі) (Сезон 1, 13 з 13) / Hanebado! (2018) BDRip 1080p Ukr/Jap | Sub Ukr
Жанр: спорт, сейнен Країна: Японія AniDB 4,81 (756) MyAnimeList 6,93 (57 013) IMDb 6,3 (292) Режисер: Езакі Шінпей Сюжет: «Для чого я взагалі граю в бадмінтон?..» Дві дівчини. Один матч. Невимовна напруга Національних міжшкільних змагань з бадмінтону. І як це й буває в спорті, хтось має програти. Та коли гра скінчилася, радості не відчула жодна з суперниць. Хоча вони були по різні боки стітки, з якоїсь причини й Аяно Ханесакі й Наґісу Араґакі спіткала криза, коли те, чому вони віддавалися до останку, стало завдавати болю. Що їх мучить? Як вчинити далі? Кожна з них має знайти для себе власну відповідь. Але як би там не було, через пів року обидві школярки опиняються в одному клубі з бадмінтону, й хто знає, можливо люди, яких вони там зустрінуть, допоможуть їм подолати «внутрішніх монстрів». Тривалість: 1 серія: ~24 хв (цілком серій: 13 з 13) Якість: BDRip Відео: H.264 1920х1080 4000 кб/с Аудіо 1: FLAC 2.0 625 кб/с — українська Аудіо 2: FLAC 2.0 584 кб/с — японська Субтитри 1: українська (написи) Субтитри 2: українська (повні) Озвучення: багатоголосе закадрове (Спільнота Amanogawa) Переклад: Furunze, Серафікус Озвучення: Ayla, Ninja, Reniko, Rainy984, VasylT Робота зі звуком Rainy984Перелік серій:1. Надзвичайний талант! 2. М'ясо після тренувань — найкраще! 3. Справжній ідеал 4. Я теж заблукала 5. Ти не одна 6. Це наше останнє літо, так? 7. Я витру нею підлогу 8. Бадмінтон, у який хочеться грати 9. Я не хочу, щоб ми були друзями 10. Так тримати закритою стороною 11. Тому що я обожнюю бадмінтон 12. Та йди вже вперед! 13. По той бік сітки, що розділяє корт
|
|