Anonymous ®
Стаж: 1 рік 3 місяців Повідомлень: 71515

|
Мій батько, моя мама, мої брати і мої сестри / My Father, My Mother, My Brothers and My Sisters / Mon père, ma mère, mes frères et mes soeurs (1999) DVDRip Ukr/Fre
Жанр: комедія, сімейний Країна: Франція, Іспанія
Кіностудія / кінокомпанія: Canal+, Creativos Asociados de Radio y Televisión (CARTEL), Flamenco Films S.A. Режисер: Шарлотт де Тюркейм / Charlotte de Turckheim Актори: Вікторія Абріль (Victoria Abril), Шарлотт де Тюркейм (Charlotte de Turckheim), Ален Башунг (Alain Bashung), Філіп Гінгреко (Philippe Giangreco), Марк Андреоні (Marc Andréoni), П'єр Жан Черіт (Pierre-Jean Cherit)... Сюжет:Анні близько сорока, вона впевнена в собі і все ще приваблива, у неї троє дітей від різних чоловіків, ні з одним з яких вона не була одружена. Анну цілком влаштовує такий стан речей, а ось її молодшого сина Віктора - ні. У свій день народження він розповідає бабусі, що його найзаповітніша мрія - зустріти батька. Незабаром кур'єр приносить Анні конверт, в якому повідомляється, що по номеру кредитки вона виграла путівку на курорт в Мексиці. Яке ж здивування Анни, коли в перший день вона зустрічає на тому ж курорті в тому ж готелі батька своєї дочки. Незабаром на той же курорт зовсім "випадково" прибувають і інші татусі... А далі йде низка смішних і курйозних ситуацій в чисто французькому дусі!Тривалість: 01:31:39 Якість: DVDRip Відео: кодек: Xvid розмір кадру: 720 х 384 бітрейт: 1892 кб/с частота кадрів: 25 к/с (fps) Аудіо #1: мова: українська переклад: двоголосий закадровий кодек: AC3 2.0 бітрейт: 192 кб/с запис звуку з каналу: ТВ4 Аудіо #2: мова: французька-іспанська переклад: оригінал кодек: AC3 2.0 бітрейт: 192 кб/сПодяка:1. Пану urij546724 за запис з ТБ.Джерело:
|
|