sergiyko ®
Стаж: 2 років 6 місяців Повідомлень: 1299 Звідки: 13 блокпост

|
Вартові Галактики / Marvel's Guardians of the Galaxy (Сезон 1-2) (2015-2017) WEB-DLRip
Жанр: пригоди, екшн, фантастика Країна: США, Marvel Television, Disney XD Режисер: Лео Райлі Ролі озвучували: Джонатан Адамс, Джефф Беннетт, Тревор Дівелл, Уілл Фрідел, Ванесса Маршалл, Джеймс С. Метіс III, Ной Нельсон, Кевін Майкл Річардсон, Девід Соболєв, Крі Саммер Сюжет: Цю компанію об'єднує одне - кожен втратив для себе щось цінне. Хтось позбувся будинку, хтось залишився без сім'ї та друзів, а хтось просто втратив віру в свою мрію. Так чи інакше, всі вони були позбавлені нормального життя, але згуртувавшись разом, перетворилися на незламну команду Вартових Галактики. Неповторний Єнот, чий арсенал озброєння перевершує всі мислимі межі. Могутній Дракс, здатний розплющити черепушку однією рукою. Зеленошкіра дівчина-кіборг Гамора, що володіє всіма стилями рукопашного бою. Деревоподібний Грут, що віддає перевагу грубій силі. І сам Зоряний Лицар, що зміг згуртувати цю різношерсту банду. Всі вони готові ризикнути життям і піти на будь-яку авантюру, заради порятунку Галактики. Тривалість: серія: 22:20 (цілком серій: 26+26 з 52) Якість: WEB-DLRip Озвучення: професійне дубльоване (НЛО-ТБ) Відео: H.264 1024х576 1500 кб/с Аудіо 1: AC3 2ch 256 кб/с Запис/зведення: sergiykoПерелік серій:Сезон 1: 01. Road to Knowhere 02. Knowhere to Run 03. One in a Million You 04. Take the Milano and Run 05. Cant Fight this Seedling 06. Undercover Angle 07. The Backstabbers 08. Hitchin a Ride 09. We Are Family 10. Bad Moon Rising 11. Space Cowboys 12. Crystal Blue Persuasion 13. Jingle Bell Rock 14. Stuck in the Metal with You 15. Dont Stop Believin 16. Accidents Will Happen 17. We Are the World Tree 18. Come and Gut Your Love 19. Asgard War Part One Lightnin Strikes 20. Asgard War Part Two Rescue Me 21. Fox on the Run 22. Inhuman Touch 23. Welcome Back 24. Ive Been Searching So Long 25. I Feel the Earth Move 26. Won't Get Fooled Again Сезон 2: 01 Stayin Alive 02 Evolution Rock 03 Pick Up the Pieces 04 Lyin’ Eyes 05 Free Bird 06 Girls Just Wanna Have Fun 07 Black Helmet Woman 08 Right Place, Wrong Time 09 Me And You And A Dog Named Cosmo 10 Can’t Get It Out Of My Head 11 Rock Your Baby 12 It’s Tricky 13 Unfortunate Son 14 Symbiote War Part One – Wild World 15 Symbiote War Part Two – I Will Survive 16 Symbiote War Part Three – Thunder Road 17 Back in Black 18 Knights in Black Helmets 19 Nova Me, Nova You 20 Mr. Roboto 21 Destroyer 22 You Can’t Always Get What You Want 23 I’ve Seen All Good People 24 Another One Bites The Dust 25 You’re No Good 26 Behind Gold Eyes
|
|