sergiyko ®
Стаж: 2 років 10 місяців Повідомлень: 1299 Звідки: 13 блокпост

|
Спіймати Кайдаша (Розширена версія) (Сезон 1) (2020) WEB-DL 1080p
Жанр: драма, комедія Країна: Україна, ПроКіно Режисер: Олександр Тіменко Актори: Віктор Жданов, Ірина Мак, Тарас Цимбалюк, Григорій Бакланов, Антоніна Хижняк, Дарина Федіна, Юлія Врублевська Сюжет: Сюжет лише віддалено заснований на повісті Івана Нечуя-Левицького «Кайдашева сім'я», події якої розгортаються у 1860-их роках через декілька років після скасування кріпацтва, оскільки творець серіалу Наталка Ворожбит зробила чимало змін у першоджерелі: вона перенесла події у період 2000/2010-их років та додала багато нових сюжетних ліній. Події телесеріалу розгортаються хронологічно з 2005 по 2014 роки, протягом 9 років у період вже після відновлення незалежності України у 1991 році. Основні сюжетні лінії телесеріалу розгортається навколо віковічної проблеми протистояння двох поколінь однієї родини — покоління батьків та дітей. Сюжет телесеріалу повнитися різними драматичними конфронтаціями між усіма членами родини, апогей чого приходить у 2014 році коли сім'ю розділяє Революція гідності. Один син Кайдашів — Лаврін — у час важких для України часів проявив україноцентричні погляди та підтримав незалежність України, пішовши добровольцем на війну захищати Україну супроти Російської агресії. Інший же син Кайдашів — Карпо — у час важких для України часів проявив російськоцентричні погляди та став прихильником Росії, звинувачуючи «майданутих» в Революції гідності та в окупації Криму та Донбасу Росією. Тривалість: 1 серія 00:59:00 (цілком серій: 12 з 12) Якість: WEB-DL Озвучення: оригінал Відео: H.264 1920х1080 5900 кб/с Аудіо: AAC 2.0 256 кб/с Реліз створено спеціально для Мазепа Торент!Перелік серій:01. Кайдаші святкують дембель молодшого сина 02. Весілля з пригодами - Карпо одружується з Мотрею 03. Мотря перетворилася в наймичку Кайдашихи 04. Лаврін знаходить дружину 05. Мотря почала війну з Лавріном за окрему хату 06. Маруся і Мотря загриміли в поліцію за переділ майна 07. Дитяче питання - Мотря божеволіє через відсутність дітей 08. Сім'я забула про день народження Кайдашихи 09. У село прийшли Новий рік і нова влада 10. Не нагулялася - Мелашка кидає чоловіка й дітей 11. Таємний роман невістки руйнує сім'ю 12. Майдан і війна розділили Семигори
Востаннє редаговано sergiyko (2020-12-22 14:08); всього редаговано 2 разів
|
|
sergiyko ®

|
Торент оновлено. Відео кращої якості, без лого і реклам.
|
|
zahryp
Стаж: 2 років 9 місяців Повідомлень: 11

|
Дуже дякую! Було приємно переглянути без мортадельок. У мене тільки питання: при перегляді на програвачі що якийсь час "скаче" зображення - так ніби відео запізнюється, а потім наздоганяє пропускаючи кілька кадрів. У тому релізі з рекламою я такого не помітив. Ви якось інакше кодували? Дякую за відповідь.
|
|
sergiyko ®

|
21-Гру-2020 20:54
(після 5 хвилин)
604Дуже дякую! Було приємно переглянути без мортадельок. У мене тільки питання: при перегляді на програвачі що якийсь час "скаче" зображення - так ніби відео запізнюється, а потім наздоганяє пропускаючи кілька кадрів. У тому релізі з рекламою я такого не помітив. Ви якось інакше кодували? Дякую за відповідь. Я не кодував в цьому релізові, файли залито як були отримані.
|
|
zahryp

|
Тобто цього виправити не можна?
|
|
sergiyko ®

|
22-Гру-2020 11:26
(після 11 годин)
607Тобто цього виправити не можна? Якщо ви вкажите точно на якій хвилині в якій серії є помилка, я ще раз перевірю. Вмикав декілка серій в різних місцях, глюків не помітив, може у вас залізо не тягне.
|
|
zahryp

|
22-Гру-2020 11:43
(після 17 хвилин)
Це добре видно в моментах коли є плавний рух. Візьмімо рух дизеля з першої серії (2:56-3:17). Приблизно на 3:00/3:05/3:10/3:16 - видно "шарпання" кадру - дизель ніби перескакує а не рухається плавно. Коли беру Ваш попередній реліз (той з рекламою і лого) такого ефекту нема - все гладко. Такі дефекти помітні і в інших місцях у всіх епізодах. Вони присутні і під час огляду на ПК і на програвачі.
|
|
sergiyko ®

|
22-Гру-2020 14:11
(після 2 годин 27 хвилин)
zahryp, так були фрізи, але як на мене не дуже значні. Торент оновлено. Наново завантажено файли, перевірені на помилки і змуксовані.
|
|
lera_lev
Стаж: 2 років 8 місяців Повідомлень: 7

|
можна пораду? зробіть менші розміри файлів для завантаження...ну прям дичайші розміри...
|
|
sergiyko ®

|
lera_lev, є меньші розміри цього серіалу, користуйтесь пошуком.
|
|
lera_lev
Стаж: 2 років 8 місяців Повідомлень: 7

|
20-Січ-2021 11:30
(після 16 годин)
841lera_lev, є меньші розміри цього серіалу, користуйтесь пошуком. користувався. не знайшов. Саме сюди і потрапив. але вже бачу що тут діла не буде. По 40Гб завантажити а потім ще і віддати це нереально
|
|
ronnik81
Стаж: 1 рік 3 місяців Повідомлень: 3

|
03-Чер-2022 21:15
(після 1 рік 4 місяців)
Класний серіал! Дивитись - одне задоволення.
|
|
ВільнаПташка
Стаж: 6 місяців 26 днів Повідомлень: 1

|
05-Бер-2023 09:58
(після 9 місяців 1 день)
Українське виходить на рівень.Клас!!!
|
|
Escanor
Стаж: 12 днів Повідомлень: 11

|
09-Вер-2023 21:51
(після 6 місяців 4 днів)
Дуже життєвий серіал. Всім раджу хоча б 1 раз переглянути.
|
|