VA - РЕП'ЯХ (1998) [MP3] | Rap Стиль: Rap Hip-Hop Країна, місто: Україна, Рівне Видавець: Трембіта Records Виконавці: ВУЗВ, Дал Тім, Тіні, VIS MAJOR, Завербовані, Олена Марченко, Другий Постріл, О.Т.О., Пятниця 21. Пісні:
00. Розміняй 10-ку! 01. ВУЗВ - Я не хочу 02. Дал Тім - А сльози як дощ 03. Тіні - Люди 04. VIS MAJOR - Для чого ми це робимо 05. Завербовані - ст. Камертон 06. О. Марченко - Дайте шанс 07. ВУЗВ feat. Другий Постріл - Музика грає 08. Дал Тім - Галаси 09. Тіні - Життя 10. VIS MAJOR - Наше життя 11. О.Т.О. - Навіщо 12. Пятниця 21 - Реальність
Тривалість: 00:48:25 Мова: українська Аудіо-кодек:MP3 Бітрейт:192 кб/с Джерело: Власна касета. Додаткова інформація:Альбом "Реп'ях" складено за матеріалами авторської програми С. Шидловського "Розміняй 10-ку", регіональний хіт парад!Якщо Ви справді бажаєте підтримати українське - після прослуховування, якщо музика вам сподобалась, придбайте ліцензійний диск. Підтримаймо вітчизняних виконавців!
Колись мені в кінці 90-х подарували мафон Sony, я часто по неділях слухав радіо передачу "Розміняй десятку", вперше почув ВУЗВ і не тільки, досі реп для мене це стиль життя, тоді у нашму місті був концерт з місцевими учасниками реп гуртів, банда яка в результаті ночувала у мене вдома, називалась банально "Без назви", які ж ми біти на мій бабінник наярювали :), її нажаль у збірці нема але пісня була потужна, памятаю лише кілька рядків: - Сумні пісні, сумні слова залишать у душі сліди і слід не змити цей дощем навіть із чистох води... Можливо хтось має оригінал, це моя молодість, та і трек був хітовим, дівчата, як то кажуть, псяли кип'ятком :)))
!УВАГА!
Сайт не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що надсилають та публікують на форумі наші читачі. Якщо ви є правовласником будь-якого представленого матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього були в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно приберемо його. Файли для обміну на трекері надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не завантажувати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!