Луганські Козаки II - Весільне (1996) [MP3] | FolkСтиль: Folk Країна, місто: Україна, Луганськ Видавець: Prestige Пісні:
А0. Intro А1. Ой Марічко... А2. Я щаслива зроду А3. Ой, Марічко, люблю я А4. Не давала, не давала А5. Прийшов я до дівчини А6. Я молодою заміж вийшла А7. Ой дівчино відчини В1. Розпрягайте, хлопці, коні В2. Тече вода каламутна В3. Вже вечір вечоріє В4. Я того не забуду В5. Ой жаль, жаль В6. Мала я мужа пияка В7. А через то... В8. Раз поїхав за снопами В9. Outro
Тривалість: 00:54:10 Мова: українська Аудіо-кодек:MP3 Бітрейт:320 кб/с Джерело: власна касета
Розшукується їх третій альбом 1998 року "Танцюймо козаченькі". В Discogs є про нього сторінка P.S. А в цій роздачі замість треку "Раз поїхав за серпами" грає трек "Україна"
!УВАГА!
Сайт не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням та каталогізацією посилань, що надсилають та публікують на форумі наші читачі. Якщо ви є правовласником будь-якого представленого матеріалу і не бажаєте, щоб посилання на нього були в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно приберемо його. Файли для обміну на трекері надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст. Прохання не завантажувати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!